ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ 120 € +φ.π.α. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ Ι.Χ.

Επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα των μεμβρανών της ASWF και την εμπειρία της FaT Group!

Η τοποθέτηση μεμβρανών ASWF, έχει για τον ιδιοκτήτη/ χρήστη του οχήματος τα παρακάτω οφέλη, σε διαφορετικές αναλογίες που σχετίζονται με τον τύπο της μεμβράνης που έχει χρησιμοποιηθεί:

Εξοικονόμηση καυσίμου: Ένα όχημα με αντηλιακές μεμβράνες ASWF χρησιμοποιεί 5 φορές λιγότερο τον κλιματισμό του, με αποτέλεσμα να καταφέρνει έως και 35% οικονομία στο καύσιμο.

Διακριτικότητα: Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.

Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.

Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: ‘Ολες οι μεμβράνες της ASWF λόγω της επαγγελματικής τους ποιότητας και απόδοσης, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες ASWF προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και αυτές που περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο Ακόμα προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο. Τέλος προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά/ κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.

Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες της ASWF βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.

 

Για να κλείσετε άμεσα το δικό σας ραντεβού για την τοποθέτηση των μεμβρανών στο αυτοκίνητό σας, καλέστε την FaT Group στο 210 3387655 ή απευθυνθείτε σε έναν εκπρόσωπο του καταστήματός μας